Reprezentativní sídlo firmy s parkováním

Na záhonech, Michle, Praha 4 pronajato

Cena 138 000 Kč za měsíc pronajato
Info k ceně včetně provize Nehradíte odměnu RK
Adresa Na záhonech Michle, Praha 4
ID nabídky groo1329
Budova cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Plocha užitná 624 m²
Počet pokojů atypický
Vybavení ne
Typ domu patrový
Umístění objektu klidná část obce
Vlastnictví osobní
Plocha zastavěná 224 m²
Plocha pozemku 476 m²
Garáž ano
Počet parkovacích míst 2
Terasa ano
Počet podlaží budovy 4
Počet podlaží podzemní 1
Výtah ne
Rok rekonstrukce 2003
Rok výstavby 1938
Datum nastěhování ihned
Telekomunikace telefon
internet
kabelové rozvody
Topení lokální plynové
Možnost parkování ano
Míst k parkování 5
Bezbariérový přístup ne
Třída en. náročnosti E

Dovolujeme si vám nabídnout pronájem reprezentativního sídla firmy s možností bydlení ve vilové čtvrti. Samostatně stojící zděný objekt původně z roku 1938. Kompletní rekonstrukce včetně sítí a povrchů provedena v r. 2003.

Lokalita

Klidná a tichá lokalita ve vilové čtvrti, mezi obdobnými objekty. Dům se nachází na zahradě cca. 700 m² – zastavěná plocha 224 m². Jihozápadní orientace v klidné ulici.

Parkování

Pod částí domu a zahrady je garáž, původně určená pro 4 vozidla. V současnosti je rozdělena s vyčleněným stáním pro 2 osobní vozy a část je upravena jako příruční sklad, archív písemností a podobně. Vjezdová vrata do garáže zajišťuje elektrický pohon, včetně dálkového ovládání. Na dvoře je pohodlné parkování pro 4–5 osobních vozů, včetně dodávky do 3,5 tuny. Brána do dvora taktéž na dálkové ovládání s el. pohonem, vstupní branka opatřena el. vrátným s kamerovým systémem. Parkování v okolí není v současnosti omezeno žádnými zónami.

Dopravní spojení

Spojení MHD 5 min od stanice metra C Kačerov, tamtéž vlaková zastávka PID Praha Kačerov, 3 minuty od BUS zastávky směr Vršovice, Krč nebo Spořilov. Spojení individuální dopravou autem na D1 směr Brno, dále na Jižní spojku, Pražský okruh pro směr na Plzeň, Karlovy Vary, Most, Teplice, Liberec nebo Hradec Králové. Několik různých cest automobilem směrem do centra.

Vybavení objektu

Objekt se skládá ze suterénu a 4 nadzemních podlaží. Celý objekt je kompletně zasíťován datovou sítí Cat.5. včetně komunikačních sítí pro cca 27 telefonních linek. Propojovací skříň a pobočková telefonní ústředna je umístěna v 1. patře. Napojení na internet lze realizovat vzduchem ze stožáru umístěného na horní terase objektu. Napojení pevných linek vyžaduje pouze uzavření smlouvy s příslušným poskytovatelem. Dům je vybaven elektronickým zabezpečovacím zařízením s možností napojením na pult centrální ochrany.

Každé podlaží je vybaveno samostatným plynovým etážovým topením – přízemí a 1. patro má plynový kotel a zásobník TUV, suterén a podkroví je vybaveno kombinovaným plynovým kotlem s průtokovým ohřívačem TUV.

Garáže, skladové prostory, 90 m²

Suchý, větraný, nevytápěný suterénní prostor, původně určený pro parkování 4 vozidel. V současnosti rozdělen sádrokartonem na garáž pro 2 vozy a manipulační prostor pro příruční sklad, případně archív a podobně, propojen přes hlavní dveře se schodištěm budovy.

Ateliér – kanceláře v suterénu, 83 m²

Lze používat jako halovou kancelář 53 m². Místnost nabízí dvě různé výškové úrovně. Součástí je 2× WC, možnost umístění kuchyňky na chodbě. Ústřední etážové plynové topení a ohřev teplé vody. Podlahy na chodbě a sociálním zařízení dlažba, jinde zátěžový koberec ve standardu.

Prostory v 1.a 2. Nadzemním podlaží, 2 × 135 m²

Jde o identické prostory v 1. a 2. nadzemním podlaží, každý z nich o rozloze 2 × 133 m², které jsou vybaveny v patře vždy dvěma nezávislými vchody. Dva hlavní obytné prostory mají rozlohu 45 a 55 m². V současné době jsou tyto místnosti rozděleny sádrokartonovými příčkami na 2 a 3 menší místnosti (lze zrušit, případně upravit), dále následuje menší obytný prostor – 16m², malá kuchyň vybavená kuchyňskou linkou, s možností umístění lednice a mikrovlnné trouby. Koupelna je vybavena plynovým kotlem, umyvadlem a vanou. Samostatné WC s umyvadélkem a ventilátorem. Dveře z koupelny a WC ústí do předsíně, která je od ostatních prostor oddělena skládacími dveřmi. Podlahy na chodbách a v sociálním zařízení tvoří dlažba. V ostatních místnostech je zátěžový koberec ve standardu. Ve všech místnostech jsou rozvody počítačové sítě, telefonních linek, čidly alarmu a STA rozvody.

Prostory ve 3. a 4. nadzemním podlaží, celkem 185 m²

Luxusní, světlé prostory s příjemným výhledem po okolní zástavby, vhodné jako ateliér, kancelář managementu, prostor pro jednání nebo přidružený byt 3+ kk o rozloze 110 m² jsou propojeny s dvěma terasami (plocha 75 m²) a prostorem ve 4. nadzemním podlaží. Společenský prostor 55 m² s velmi příjemným denním světlem a výhledem, malá kuchyň a dvě menší místnosti – 16 a 22 m², které mohou sloužit jako ložnice, archiv, sklad nebo šatna. Kuchyně s malou kuchyňskou linkou. Koupelna s plynovým nástěnným kotlem, umyvadlem a vanou. Podlahy tvoří dlažba, zátěžový koberec ve standardu. Vybavení rozvody počítačové sítě, telefonních linek, čidly alarmu, fólie pro akustické clonění v oknech a STA rozvody. Nemovitost je pronajímána bez nábytku.

Nastěhování

Objekt po domluvě připraven k nastěhování.

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás