Multifunkční areál s parkováním

Seifertova, Žižkov, Praha 3 pronajato

Cena 170 Kč za m²/měsíc pronajato
Info k ceně + zálohy na elektřinu a plyn - přepis na nájemce
Adresa Seifertova Žižkov, Praha 3
ID nabídky groo1341
Budova cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Plocha užitná 670 m²
Vybavení ne
Typ domu patrový
Umístění objektu centrum obce
Vlastnictví osobní
Garáž ano
Počet parkovacích míst 22
Výtah ano
Datum nastěhování 1.4.2018
Telekomunikace internet
Internet Wi-Fi
Doprava MHD
Elektřina 380V
Komunikace betonová
Možnost parkování ano
Třída en. náročnosti G

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout pronájem uceleného areálu 670,7 m². Výrobní haly, skladové haly, administrativní a sociální zázemí, garáže, další parkování (22 a více), šikmý nákladní výtah a zdarma manipulační plocha – dvůr. Ulice Seifertova, Praha 3 Žižkov.

Využití

Vhodné na sportovní centrum – hlavní haly mají vysokou statickou nosnost podlah a vysoké stropy. Ideální pro provoz klasického fitcentra, body step, TRX, spinning a jiné. Není vhodná pro provoz některých programů typu Cross Fit. Ideální pro sídlo firmy s kancelářemi a lehkou výrobou či sklad a sídlo zavedeného většího e-shopu.

Poloha

Strategické místo na křižovatce u Domu odborových svazů. Dům a reklamní štít jsou velmi dobře viditelné. Atraktivní lokalita s vysokou průchodností a bezproblémovým vjezdem do areálu.

Vybavení

Vjezd do areálu přes uzavíratelný průjezd. Areál je ve velmi dobrém technickém stavu, včetně rozvodů elektřiny, plynu a vody. Klimatizační jednotky v kancelářích a v bytě. Podlahy beton, OSB desky a zátěžové koberce. Možnost využití strukturované kabeláže po stávajícím nájemníkovi. Možnost výhodného odkupu kovových regálů – viz foto.

Členění

Dvůr

Dvůr a garáže skýtají více než 22 parkovacích míst.Dvůr, kde lze parkovat je pronajat zdarma, v případě pronájmu celého areálu.

Budova č.995

1.patro 240 m². Šikmý nákladní výtah do 1.patra – pravidelně revidovaný. Celkem 363,18 m².

Budova č.996

Přízemí 123 m², 1.patro prodejna a kanceláře 250 m², 2.patro kanceláře 58 m². Celkem 430,51 m². V této budově byl přebudován byt 2+kk na kanceláře, lze zpět vrátit na bytovou jednotku s kuchyní, koupelnou (vana) okna do dvora na Z, s vlastními měřiči energií.

Celkové výměry

670,7 m² ( sklady či parkování 486,14 m², kanceláře, prodejna,soc.zázemí 307, 55 m²)

Náklady na provoz

Zálohy na služby – vodné, stočné, odpad( mimo nebezpečný), úklid společných ploch a společné osvětlení 4.583 Kč/ měsíc. Celkem měsíčně: nájemné 114.019 Kč + 4.583 Kč služby + el. a plyn. Dodávka elektřiny a plynu je přepisována na nájemce.

Uvolnění prostor 1.3.2018, následně budou prostory upraveny do standardu. V tomto okamžiku je možnost zadat klientské změny. Nastěhování cca 1.7.2018. K dispozici jsou půdorysy. Jednotlivé světlé výšky místností nutno vidět. Všechny místnosti a haly umožňují různé využití, dle potřeb nájemce. Nájemce nehradí vratnou kauci, ani provizi realitní kanceláři.

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás