Parádní výhled a světlý družstevní byt 3+1 s lodžií a komorou

U jezera, Stodůlky, Praha 13 prodáno

Cena na vyžádání prodáno
Info k ceně včetně provize, včetně právního servisu
Adresa U jezera Stodůlky, Praha 13
ID nabídky groo1387
Budova panelová
Stav objektu po rekonstrukci
Plocha užitná 81,80 m²
Vybavení částečně
Umístění objektu klidná část obce
Vlastnictví družstevní
Převod do OV ne
Anuita 364 000 Kč, stav k 8/2018
Lodžie ano
Podlaží 6.
Počet podlaží budovy 13
Výtah ano
Datum nastěhování ihned
Telekomunikace internet
Topení ústřední dálkové
Možnost parkování ano
Bezbariérový přístup ne
Třída en. náročnosti G

Mrkněte do bohaté fotogalerie (53 foto) na spoustu zeleně a okolí, které vás uchvátí. Přidali jsme 2D a 3D půdorysy. Na začátku a na konci fotogalerie.

Nabízíme vám exkluzivně převod členských práv a povinností k bytové jednotce 3+1 s komorou a lodžií o výměře 81,80 m², v družstevním vlastnictví, v panelovém domě na ulici U Jezera, Praha 13 Stodůlky. 1 minutu pěšky od metra „B“ Luka.

Poloha

Byt v 6. nadzemním podlaží ( 5.patro) 13 podlažního zatepleného a precizně udržovaného domu s kamerovým systémem a výtahem. Okna orientována na jih do dětského hřiště vnitrobloku. Na sever s širokým výhledem do Centrálního parku s rozlohou 39 hektarů, s Prokopským potokem spojujícím dva chovné rybníky (výborný běžecký okruh, procházky, relax) a do zeleně Starých Stodůlek s nízkou zástavbou. 1 minuta na metro „B“ Luka spojeného s novým nákupním centrem „ Luka Living“.

Stav bytu

Neuvěřitelně světlý a perfektně řešený byt. Podlahy dřevěná plovoucí, lamino plovoucí, dlažba. Zděné jádro se samostatnou toaletou (přípojka na pračku v koupelně). Byt je kromě zděného jádra v původním stavu – vyžaduje částečnou rekonstrukci.

Členění bytu

Světlá centrální čtvercová chodba bytu se zádveřím s vestavěnou skříní a komorou ( rohové police – velké úložné prostory). Samostatné vstupy do všech místností – ideální dispozice bytu.

Součást prodeje

Dřevěná sklepní kóje v 10. patře domu. V předsíni vestavěná šatní skříň se zrcadlem, v ložnici rohová vestavěná skříň s se zrcadlem. Kuchyňská linka s myčkou, sklokeramickou varnou deskou a horkovzdušnou troubou. Ostatní vybavení na fotografiích je pouze ilustrativní, jako ukázka využití prostoru.

Náklady na bydlení

Celkové měsíční náklady dle předpisu plateb pro 4 osoby činí zálohou cca 6 513 Kč + pravidelná splátka anuity 2 375 Kč + záloha na dodávku el. energie do bytu, popř. Internet. (místní poskytovatel PODA či UPC). V bytě není zaveden plyn.

Anuita

Nesplacená anuita činí k 8/2018 cca 364 000 Kč. Splátka anuity 2 375 Kč měsíčně. Převod do osobního vlastnictví není v budoucích 5 letech plánován – hypoteční úvěr lze jen v případě zástavy jiné nemovitosti.

Občanská vybavenost

Parkovat lze zdarma na parkovišti kolem celého bloku. 6 základních škol, nespočet mateřských škol. Veškeré služby najdete v 1 min. vzdáleném obchodním centru Luka Living. Ve volném čase můžete využít dvě hřiště na míčové hry, hřiště pro děti, minigolf s 18 drahami, pétanque, venkovní posilovnu, kuželkárnu, dráhu na in-line brusle nebo piknikové loučky s lehátky. Na velké deponii zeminy, která vznikla při stavbě metra, na jejích svazích je vybudován bike-park. Je zde také možné najet na začátek 470 kilometrové dálkové cyklotrasy Greenways Praha–Vídeň a nebo si dát dobré pivo či polední menu v příjemné restauraci s venkovním posezením a s výhledem do Centrálního parku.

Dojezd metrem i autem: 20 až 30 min. na metro B /C – Florenc, Můstek A/B i Muzeum A/C.

Byt je ihned k předání. Skvělé jako dlouhodobé bydlení pro rodinu.
Prohlídky možné kdykoli.

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás