Vzdušný byt 2+kk s balkonem, komorou a parkovacím stáním v domě

Bechlínská, Letňany, Praha 18 pronajato

Cena 13 500 Kč za měsíc pronajato
Info k ceně včetně právního servisu + zálohy na služby 2347 Kč + přepis elektřiny v bytě na nájemce (cca 700 Kč), rezervační záloha - provize 6750 Kč.
Adresa Bechlínská Letňany, Praha 18
ID nabídky groo1395
Budova cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Plocha užitná 53,3 m²
Vybavení částečně
Vlastnictví osobní
Balkón ano
Podlaží 2.
Výtah ano
Datum nastěhování 1.3.2020
Třída en. náročnosti C

Nabízíme pronájem prostorného bytu 2+kk s komorou a možností pronajmout si parkovací stání v domě (není podmínkou). Byt o výměře 53,3 m² se nachází v domě s výtahem, ve 2. nadzemmím podlaží – 1.patro na ulici Bechlínská, Praha 9 Letňany. Nedaleko polikliniky Prosek a zastávky BUS: Českolipská. Okna orientována na jiho-západ do prostoru zeleně a hlídaného parkoviště, které dostatečně odděluje dům od komunikace.

Vybavení bytu

byt je vybaven nábytkem viz fotografie. Na základě dohody lze vyklidit. Nově je v kuchyni zabudovaná nová pečicí trouba a myčka(některé fotografie jsou pořízeny ještě před instalací).
Podlahy pokryty dlažbou a plovoucí podlahou.
Kuchyň je vybavena sklo keramickou varnou deskou, digestoří, myčkou, pečicí troubou, mikrovlnnou troubou a zabudovanou malou lednicí). Velká lednice viz foto není součástí pronájmu.
Vstupní chodba do bytu nabízí spoustu úložného prostoru na svršky a boty. Zůstává naklápěcí svislé zrcadlo a šuplíková skříňka. Komora s policemi – není ve fotogalerii – zašleme na vyžádání.
V pokoji rohová vestavěná skříň se závěsným systémem a policemi. Okna s žaluziemi. Garnýže na záclony. Velká koupelna s vanou, topným žebříkem a přípojkou na pračku.

Náklady na bydlení

nájemné 13500 Kč + zálohy na služby 2347 Kč + přepis elektřiny v bytě na nájemce ( doporučujeme zálohu cca 700 Kč). Provize 6750 Kč. Vratná jistota 13 500 Kč.
(Do začátku bude nájemce potřebovat při předání bytu 36 097 Kč ( 13500 nájem + 2347 služby + 13500 jistota + 6750 provize + záloha na elektřinu zvolená dle vlastního uvážení, případně +1200 Kč za garáž ).
Nedaleko nákupní centrum Billa, poliklinika Prosek, mateřská škola, základní škola. Obchodní centrum Letňany. Metro „C“ Prosek či Střížkov.

Pronájem parkovacího stání

příplatek 1200 Kč k nájmu.

Uvolnění bytu

byt je k dispozici od 1.3.2020. Prohlídky jsou možné ihned. Vítáme nekuřáky.
Doporučujeme prohlídky za denního světla.

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás