Precizně zrekonstruovaný stylový byt 2+kk s původními prvky

Musílkova, Košíře, Praha 5 prodáno

Cena na vyžádání prodáno
Info k ceně včetně právního servisu
Adresa Musílkova Košíře, Praha 5
ID nabídky groo1430
Budova cihlová
Stav objektu dobrý
Plocha užitná 47,7 m²
Vybavení ne
Umístění objektu centrum obce
Vlastnictví osobní
Sklep ano
Podlaží 2.
Počet podlaží budovy 7
Datum nastěhování ihned
Topení lokální elektrické
Voda dálkový vodovod
Odpad veřejná kanalizace
Bezbariérový přístup ne
Třída en. náročnosti E

Byt je dokonalou volbou nejen pro moderního muže, milujícího moderní životní styl.
Ve fotogalerii si můžete prohlédnout obrysové návrhy interiéru jako jednu z variant rozmístění nábytku, detailní záběry předmětů a zelené okolí – zahrada Klamovka.
Rekonstrukce Vás nadchne svým detailním a poctivým provedením.
Na vyžádání zašleme plánek s kótami.

V zelené lokalitě Košíř, kde byl natočen film Pelíšky, ale také v místě, kde prožil své dětství herec Jiří Sovák Vám nabízíme stylový byt 2+kk s komorou (47,7 m²) po kvalitní a citlivé rekonstrukci se zachováním původních prvků.

Orientace a lokalita

Byt, k němuž náleží právo na užívání sklepní jednotky v suterénu domu, se nachází na ulici Musílkova, Praha 5 Košíře, ve 2. nadzemním podlaží (1.patro) činžovního prvorepublikového domu kolaudovaného v 11/1926. V roce 1945 přistavěna další patra. 7 podlažní podsklepený dům o 28 bytových jednotkách stojí v obklopení parků Košíře Motol, Cibulky, zahrady Klamovky či skalního hřebenu Skalka. Atmosféra v bytě je zaručena orientací na téměř čistý západ s příjemně dopadajícími měkkými slunečními paprsky.

Dispozice bytu

Byt tvoří prostorná vstupní chodba se samostatnými vstupy na WC, do komory, koupelny a dvou místností. V obývacím pokoji provedena příprava na kuchyňskou linku vč. myčky. (příprava na pračku je na chodbě pod bojlerem). Kompletní rekonstrukce bytu zajistila mimo jiné také dostatek el. zásuvek v celém bytě s logickým rozmístěním. Komora i WC nabízejí bohatý úložný prostor vč. ložnice, kde lze vybudovat vestavěnou skříň. Koupelna v moderním industriálním stylu je vybavena teplovodním žebříkem, sprchou se sprchovým deštěm a koupelnovým nábytkem.

Rekonstrukce

Byt prošel detailní a promyšlenou rekonstrukcí v cílem udržet historický genius loci prostoru včetně zachované klenby na chodbě / koupelně a kvalitně renovovanými historickými dveřmi v matném nátěru, vše doplněné o standard moderního bydlení: komplet nové el. rozvody + třífázový jistič, nové štuky a omítky, dřevěná buková podlaha, nová dřevěná okna, italské keramické obklady, nové stoupačky v plastu.

Technické vybavení

Topení lokální etážové – elektrický kotel. Ohřev vody el. bojlerem se zásobníkem na 80 l společně s přípravou na umístění pračky Vše umístěno v jednom z koutů chodby bytu s připraveným záměrem na zakrytí tohoto technického segmentu prostřednictvím vestavěné skříně, dle vkusu a specifikací nového majitele. Třífázový jistič a aktivovaný nízký tarif umožňují velmi úsporný chod domácnosti, s celkovou náklady srovnatelnými s provozem domácnosti na plyn. Společně se širokými cihlovými zdmi poskytujícími velmi dobrou tepelnou izolaci tak bytová jednotka umožňuje velmi levný provoz. Kvalitu a pohodlí bydlení dále umocňují systémy inteligentní domácnosti: systém osvětlení Philips “Hue” s možností dálkového ovládání, dokáže vytvořit ideální barevné a světelné podmínky, které budou vyhovovat vaším představám, činnosti či náladě. Chytrý Netatmo thermostat + rádiové termostatické hlavice s autonomním ovládáním. Kdekoliv a kdykoliv můžete kontrolovat vytápění domácnosti z vašeho smartphonu, tabletu či notebooku. Dokáže ušetřit až 25 % z účtů za energii. Budete mít online přehled o vašich nákladech.

Stav domu

Nové stoupačky, vydané stavební povolení na vybudování výtahu, cca 5/2021 bude provedena pokládka optického kabelu a nové nopové fólie. V přípravách je modernizace společných prostor domu: osvětlení chodeb vč. videotelefonu, další rozvody např. na optický kabel, zastřešení světlíků, vybudování místnosti na směsný odpad, rekonstrukce sklepních prostor.

Lokalita

Vyhledávaná lokalita pro relax díky všudypřítomné zeleni, vysoce rozvinuté infrastruktuře a velkému množství dětských hřišť a sportovišť. Jednu minutu od domu se nachází BUS a tram zastávky „Kavalírka“. Dojezdová vzdálenost 7 minut za nákupy a zábavou do OC Nový Smíchov, Nemocnice Motol je vzdálena 10 min. Na okraji čtvrti také železniční trať č. 122 (tzv. Pražský Semmering), která má na území Košíř zastávky Praha-Cibulka a Praha-Stodůlky. Dále nespočet zeleně: parků Košíře Motol, Cibulka, zahrada Klamovka, skalního hřeben Skalka, hora Vidoule, Císařka, Černý Vrch, Ladronka, atd.

Lze financovat hypotečním úvěrem. Byt je dokonalou volbou pro pár či jednotlivce milující moderní životní styl.

Odkazy

Historie Košíř na wikipedii Košíře
Park a zahradní restaurace Klamovka
Inteligentní osvětlení v celém bytě Philips Hue
Termostat a rádiová hlavice s autonomním ovládáním Thermostat Netatmo
Nákupní možnosti OC Nový Smíchov

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás