Bydlení u Prahy, v přírodě, s lodžií, sklepem a velkými pozemky

Nerudova, Úvaly prodáno 3+1

Cena na vyžádání prodáno
Info k ceně včetně právního servisu
Adresa Nerudova Úvaly
ID nabídky groo1445
Budova cihlová
Stav objektu před rekonstrukcí
Vybavení ne
Umístění objektu klidná část obce
Vlastnictví osobní
Sklep ano
Plocha sklepu 4,84 m²
Lodžie ano
Plocha lodžie 8,56 m²
Podlaží 4.
Počet podlaží budovy 4
Výtah ne
Rok výstavby 1973
Datum nastěhování ihned
Topení ústřední plynové
Voda dálkový vodovod
Odpad veřejná kanalizace
Možnost parkování ano
Bezbariérový přístup ne
Třída en. náročnosti E

Zruš příčku mezi kuchyní a obývákem a budeš si připadat jako v rodinném domku. Rušit tě bude jen ptačí zpěv :)

Coby kamenem dohodil do Klánovického lesa nebo údolí Králičina vám v zelené lokalitě plné ptačího zpěvu a vzrostlých jehličnanů nabízíme cihlový byt 3+1 (69,92m²) plný denního světla. S nadstandardní lodžií s posuvným zasklením (8,56 m²), sklepní kójí (4,84 m²) a podílem na pozemcích pod a kolem domu o výměře 4998 m², který činí přes více než 200 m² a podílem na společných prostorách.

Orientace a lokalita

Byt v osobním vlastnictví se nachází na ulici Nerudova v obci Úvaly, Praha-východ, ve 4. nadzemním podlaží (3.patro) bytového domu kolaudovaného v 1973. Čtyřpodlažní, samostatně stojící dům bez výtahu je obklopen zelení. Světlost bytu je zaručena orientací na 3 světové strany s výhledy do zeleně, která nestíní. Místo v podstatě s nulovým provozem aut.

Světová strana

jižní: pokoj 1 (obývací) a lodžie
západní: pokoj 2, kuchyň, koupelna s oknem
severní: pokoj 3.

Členění a stav domu

Samostatně stojící nepodsklepený dům bez výtahu. Přízemí je technické: kolárna s bočním vchodem. Sklepy, sušárna, kotelna, skladová místnost přístupné z domu. Vše lze využívat. Dům o pouhých 6 bytových jednotkách. Na patře vždy 2 byty.
Z gruntu nová střecha 2/2022, záruka 10 let (modifikovaný pás Elastek 40 special dekor).

Dispozice bytu

Byt tvoří samostatné neprůchozí pokoje. Samostatné WC a koupelna s oknem směřovaným do soukromí – denní světlo v koupelně, sen každé ženy.
Dispozici lze měnit, např. propojením kuchyně a obývacího pokoje. Vznikne tak perfektní 32 m² vzdušný otevřený prostor do „L“ se vstupem na lodžii a s výhledem na jižní a západní zeleň.
Byt disponuje výklenky na chodbě a v západním pokoji pro vestavěné skříně.

Stav bytu

Byt je určen jen těm, kteří si chtějí udělat bydlení z gruntu po svém. V 11/2019 byla renovována koupelna včetně rozvodů a nového bojleru na ohřev teplé vody přemístěného mimo koupelnu do vestavěné skříně na chodbě, plastová okna jsou ve výborném stavu, měněná cca před 15 lety. Ostatní je v původním stavu. Byt vyžaduje kompletní rekonstrukci.

Technické vybavení

Vytápění bytu zajištěno novým společným plynovým kotlem z r 2019 umístěným v technických prostorách přízemí domu. Ohřev vody elektrickým bojlerem v bytě. Podlahy PVC a korek. Kuchyňská linka je určena k odstranění.

Výměry v m²

10,34 kuchyně
21,34 pokoj 1
12,81 pokoj 2
10,80 pokoj 3
08,86 předsíň
04,39 koupelna
01,38 WC
08,56 lodžie se zasklením
04,84 sklep

Dostupnost a parkování

Pouhých 10 min. chůze na vlakovou stanici. Vlakové spojení do Praha/Úvaly každých v intervalech 10–20 minut. Úvaly-Nádraží Libeň 18 min., Úvaly – Masarykovo nádraží 25 min. Velmi pohodlné cestování. Parkovat lze zdarma přímo u domu. Cestou na vlakovou či BUS stanici je možné si nakoupit ve spoustě malých obchůdcích.
Obyvatelé Úval, kterých je cca 7000 milují cyklistiku. Jízdní kola mohou zaparkovat v zastřešeném parkování těsně u budovy vlakového nádraží a pokračovat vlakem či busem pohodlně do práce. Stojany jsou hodně využívané.
V obci je kompletní občanská vybavenost (škola, školka, poliklinika 8 min. chůze od domu, atd.) Do Klánovického lesa je to skoro za rohem.

Financování

Lze financovat hypotečním úvěrem. Nemovitost je bez právního zatížení. S financováním pomůžeme.

Dokumenty k dispozici pro vás

Při prohlídce vám poskytneme dokumenty: podrobné info k nové střeše, náklady na bydlení-předpis plateb, stanovy SVJ, zákres pozemků na kterých je podíl, listy vlastnictví, plánky bytu, přesné výměry pokojů dle prohlášení vlastníka, atd…

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás