Velkometrážní 2+kk s patrem, ve slavném domě Starého Města

Divadelní, Staré Město, Praha 1 pronajato 2+kk

Cena na vyžádání pronajato
Info k ceně včetně právního servisu
Adresa Divadelní Staré Město, Praha 1
ID nabídky groo1446
Budova cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Plocha užitná 101,33 (85,33 m2 + 16 m2 plocha patra) m²
Vybavení částečně
Umístění objektu centrum obce
Vlastnictví osobní
Sklep ano
Výtah ano
Rok výstavby 1876
Datum nastěhování ihned
Topení lokální plynové
Voda dálkový vodovod
Odpad veřejná kanalizace
Bezbariérový přístup ne
Třída en. náročnosti G

V top lokalitě, ve slavném novorenesančním Olivově domě z roku 1876 zapsaném v seznamu kulturních památek a postaveném podle návrhu známého architekta Antonína Wiehla, malíře Josefa Tulka a nejvýznamnějšího českého sochaře Josefa Václava Myslbeka vám nabízíme k pronájmu na prostor velkorysý stylový byt v osobním vlastnictví, o dispozici 2+kk. Dům s výtahem se nachází na Praze 1 – Staré Město, v ulici Divadelní, v klidné části u Smetanova nábřeží, v bezprostřední blízkosti Národního Divadla a metra „B“ Národní třída.
Nehradíte provizi.

Výměra bytu činí 85, 33 m² + sklepní kóje, která je k dispozici. V ložnici je vybudované patro, které dále zvětšuje obytnou plochu o dalších cca 16 m² na celkových cca 101,33 m².

Poloha a orientace

Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží 4 podlažního činžovního domu s výtahem. Okna obývacího pokoje s kuch. koutem směřují na západ s výhledem na Hradčany a do klidné Divadelní ulice. Okna pokoje a koupelny směřují na východ, do tichého uzavřeného vnitrobloku.

Členění a vybavení bytu

Vstupní hala se samostatným WC. Další WC a bidet se nachází v prostorné koupelně s mléčnými skly v okně zajišťujícími soukromí. Sprchový kout je ozvláštněn malým stylovým okýnkem s vitráží, nechybí přípojka na pračku a otopný žebřík.
Stylové přiznané zdivo a zídka v obývacím pokoji s kuchyní, která je vybavena myčkou, digestoří s odtahem do komína, plynovým sporákem a granitovým dvou-dřezem.
Ložnice je orientována do klidu vnitrobloku.
Vysoké stropy se zde využily pro vestavbou patra, kde je možné odpočívat i pracovat.
Podlahy dřevěné a dlažba. Zatemňovací závěsy v obývacím pokoji.
Nábytek a drobné vybavení dle foto.
Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem.

Výměry

Předsíň 8,91 m², obýv. pokoj s kuch. koutem 46, 32 m², pokoj 19, 93 m², patro cca 16 m², koupelna 9,39 m², WC 0,78 m².

Stav bytu

Bytová jednotka je ve výborném stavu. Vše funkční a připravené. Stylový nábytek na foto je možné ponechat nebo po dohodě vyklidit (za ponechání budeme raději). K dispozici je kvalitní dubová dvou postel, rozložená ve sklepě (cca 8m²).

Výborná občanská vybavenost

TOP lokalita, jedna z nejžádanějších adres v Praze. Dům je odkloněn od rušných částí, přesto je metro vzdáleno pouhých 8 minut, tramvaj 2 minuty chůze. Nákupy v mnoha obchodních centrech v okolí, zábava, příroda v bezprostřední blízkosti.

Požadavky na nájemce a uvolnění

Tento stylový byt hledá stylového nájemce. Uvítáme ideálně českého patriota jednotlivce či pár bez domácích mazlíčků (domácí zvíře dle dohody) nebo zahraničního nájemce s dlouhodobou pracovní smlouvou s možností získání reference od zaměstnavatele.
Jednoduše dlouhodobého nájemce, který si bude vědom kvalit domu, bytu a lokality.

Byt je k dispozici po dohodě s vlastníkem ihned.

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás