Novotou vonící 2+kk s balkonovou terasou u Brdských lesů

Zborovská, Jince zrušeno 2+kk

Cena na vyžádání zrušeno
Info k ceně včetně právního servisu
Adresa Zborovská Jince
ID nabídky groo1454
Budova cihlová
Plocha užitná 56,2 m²
Nízkoenergetický ano
Vybavení ne
Umístění objektu okraj obce
Vlastnictví osobní
Sklep ano
Balkón ano
Plocha balkónu 9,05 m²
Rok výstavby 2022
Datum nastěhování ihned
Možnost parkování ano
Třída en. náročnosti B

Kuchyňská linka je součástí ceny!
Nyní ve výrobě, v hodnotě 217 000 Kč.

Uprostřed Brdských lesů, mezi Příbramí, Berounem a Dobříší vám nabízíme novotou vonící cihlový byt 2+kk (56,2m²) s rohovou balkonovou terasou (9,05 m²) a zděnou sklepní kójí. Včetně podílu na společných částech domu a pozemku.
Byt v osobním vlastnictví se nachází na ulici Zborovská v městysi Jince, Středočeský kraj, ve 2. nadzemním podlaží (1.patro, bílý roh. terasový balkon) čerstvě dokončené novostavby bytového domu. Místo je klidné, osídlené jen rezidenty, s téměř nulovým provozem aut.

Dispozice bytu

Byt je orientován na dvě světové strany (J,Z). Prostorná místnost pro obývací pokoj s kuchyňským koutem (30.46 m²) je hojně prosvětlena denním světlem z okna v jídelní části a proskleným vstupem na balkonovou terasu v obývací části. Výhled je do zeleně a okolní zástavby. V chodbě je praktický výklenek na vestavěnou skříň s klasickou hloubkou 60 cm. Místnosti jsou neprůchozí a samostatné. Velkoryse řešená koupelna je spojená s toaletou. Obývací pokoj je orientován na jih a západ, kde se dá např. stropní průvlak využít jako designový prvek a velkou místnost tak opticky rozdělit na jídelní a obývací část. Ložnice orientovaná na západ.

Technické vybavení bytu

Kuchyňská linka ORESI (o délce 4,4 m) v hodnotě 217 000 Kč nyní ve výrobě (vizualizace ve foto). V dekoru bílý mat, pracovní deska a zádový panel dub ( téměř identické s podlahou a dveřmi). Velkorysý pracovní prostor, komplet spotřebiče zn. BEKO ( elegantní varná deska bez rámu, horkovzdušná trouba, mikrovlnka, myčka 60 cm, digestoř, vestavěná lednice s mrazákem) granitový dřez, kuchyňská oblouková baterie Franke. Vstupní protipožární bezpečnostní dveře. Podlahy pokryty plovoucí podlahou EGGER 7 mm v dekoru světlého dubu. Dlažba a obklady RAKO řady Extra. Vytápění a ohřev vody zajišťuje centrální plynová kotelna v přízemí domu. Samostatný měřič tepla. V koupelně vana, topný plynový žebřík a přípojka na pračku. Okna plastová šesti-komorová trojskla. Vnitřní parapety plastové, venkovní lakovaný pozink. Elektro příprava na kuchyňskou linku. Datové a televizní přípojky v každé obytné místnosti. Elektřina dodávaná společností ČEZ. a.s. Jistič 3×16 A. Podrobnější standardy máme k dispozici.

Dům

Energeticky nenáročný dům spadá do energetické třídy B-velmi úsporná! Byt je součástí II. etapy developerského projektu Výhledy Brdy-Jince. První dům byl zkolaudován v r. 2019. Druhý dům, kde se nachází bytová jednotka, byl zkolaudován v září 2022. Samostatně stojící dům s výtahem a bezbariérovým přístupem je postavený v mírném svahu. Na stavbu byly použity broušené cihly Porotherm. Přízemí je technické se sklepními kójemi a společnými prostorami pro kočárky a kola. Společné chodby jsou prostorné a prosvětlené okny.

Výměry v m²

06,06 předsíň
04,78 koupelna s WC
30,46 obývací pokoj s kuch. koutem
12,93 ložnice
54,23 užitná plocha bytu
56,02 obytná plocha
09,05 balkonová terasa
Legendu s výměrami najdete i ve fotogalerii.

Financování

Lze financovat hypotečním úvěrem. Jednotka není zatížena hypo úvěrem. S financováním pomůžeme.

Dostupnost a parkování

Parkovat lze před domem na veřejném parkovišti pro rezidenty s dostatečnou kapacitou.
Městys Jince se cca 2300 obyvateli leží cca 11 km severně od Příbrami, ve chráněné krajinné oblasti Brdy s hustou sítí turistických tras a cyklostezek s mnoha zajímavými místy jako vrchol Plešivec, Svatá Hora u Příbrami, hrady Zvíkov a Orlík. Jincemi protéká malá říčka Litavka.
Jince nabízejí kompletní služby (MŠ, ZŠ, pošta, restaurace, pivovar, sokolovna, sportoviště,přírodní koupaliště-biotop, čerpací stanice,atd.).
Autobusová zastávka vzdálena cca 5 min. chůze, vlaková cca 15 min. Vlakové spojení s přestupem do hlavního města Prahy cca 1,15 hod. jízdy. Dobrá dopravní dostupnost směrem na dálnice D5 a D4.
Dojezd autem na metro B Zličín cca 35 minut.

Odkazy

Tipy na výlety

Městys Jince Jince / historie

Jinecký zpravodaj

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás