Privátní rezidenční bydlení za branou. S garáží, dvorem a atypickými sklepy

Starodubečská, Dubeč, Praha-Dubeč pronajato

Cena na vyžádání pronajato
Info k ceně včetně právního servisu
Adresa Starodubečská Dubeč, Praha-Dubeč
ID nabídky groo1433
Budova cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Plocha užitná 78,2 m²
Vybavení částečně
Umístění objektu klidná část obce
Vlastnictví osobní
Garáž ano
Počet parkovacích míst 1
Sklep ano
Balkón ano
Plocha balkónu 7,5 m²
Plocha zahrady 664 m²
Podlaží 2.
Výtah ne
Rok výstavby 2012
Datum nastěhování 15.9.2021 nebo později - dle dohody
Telekomunikace internet
kabelová televize
Odpad veřejná kanalizace
Možnost parkování ano
Míst k parkování 2
Bezbariérový přístup ne
Třída en. náročnosti B

Foto kolárny a komory vám zašleme na vyžádání. Tuto nabídku vřele doporučujeme. V bytě panuje velmi příjemná atmosféra obvzlášťěv obývacím pokoji a na balkoně v odpoledních hodinách a při západu slunce.

Soukromí za branou, vlastní prostor, vzrostlá rozmanitá zeleň a klid. To je nadstandardní bydlení v novostavbě uzavřené rezidence s 13 byty, kolaudované v roce 2012. V tomto výjimečném sídle si můžete pronajmout byt 3+kk s komorou 2,3 m² garáží 16,8 m a atypickým sklepem. Čistá výměra bytu činí 78,2 m². Součástí bytu je balkon 7,5 m². Využít můžete z části zatravněný dvůr 664 m². Vše najdete na adrese Starodubečská, Dubeč – Praha 10.

Rezidence

Uzavřený areál tvoří čtyř-dům v řadové zástavbě s bytovými jednotkami, dále zatravněný dvůr s posezením, který je možné využívat. Parkovací a manipulační zpevněná plocha, dvojgaráže v samostatné budově se sedlovou střechou, kolárna a úložné prostory-sklepy v 1.patře budovy vedle garážových stání. Celý prostor je chráněn zdmi, ploty a pojezdovou branou na dálkové ovládání.

Poloha bytu

Byt se nachází se ve 2. NP (1.patro) 3.podlažního domu bez výtahu, v části vzdálenější od komunikace a zapuštěné více do zeleně.

Orientace bytu

Obývací pokoj s balkónem je orientován na západ. Ložnice a dětský pokoj na východ. Z každé místnosti je příjemný výhled do bohaté zeleně. Z balkonu s dvoukřídlými dveřmi do obzvlášť příjemné bujné vegetace zahrádek u přízemních bytů i zahrad protějších domů. Místo je velmi tiché.

Stav bytu

Bytová jednotka je ve výborném stavu. Vše jako nové a funkční. Pro budoucího nájemníka bude pečlivě připravena.

Vybavení bytu

Kuchyně: kuchyňská linka s ostrůvkem se zápustnou el. zásuvkou. Granitový dřez, myčka Whirlpool, moderní mikrovlnná a horkovzdušná trouba v jednom designu zn. BOSCH, indukční varná deska BOSCH. Lednice Siemens s třípatrovým mrazákem. Pračka na 5 kg Gorenje, sušička BOSCH. Po dohodě mohou být ponechány záclony, závěsy a sedací souprava.

Technické vybavení

Komfortní podlahové vytápění v bezprahové vinylové podlaze – dekor dub ( regulace v každé místnosti samostatně). Elektrický bojler na ohřev teplé vody, , dlažba RAKO, trojsklenná okna se sítěmi, regály v komoře, výška stropu 2,60 m, protipožární dveře a čidlo, digestoř vyvedena do komína. Domácí telefon. Internet. Sklepní část se nachází v 1. patře stylového přístavku areálu. Kolárna s háky na kola v přízemí přístavku.

Parkování, garáž, obč. vybavenost

Za vraty garáže lze parkovat 2 auta (sdílená garáž), k bytu náleží prostorná 1/2. Pro návštěvy lze využít další venkovní parkovací místo. BUS zastávka „Škola Dubeč“ se nachází přímo za pojezdovou branou. Směry: Skalka, Černý Most – Háje, Poliklinika Malešice-Benice, Škvorec, Klánovice. Za rychlými nákupy lze jít do 5 min. vzdáleného Tesca nebo večerky. Za Tescem najdete víceúčelové hřiště.
V Dubči je kompletní občanská vybavenost: škola, školka, lékárna, zdravotní středisko. Zahrát si můžete squash i tenis. Psa můžete zabavit v nedalekém pesoparku. Okolí je obklopeno zelení: Park Říčanka, Panská zahrada, lom Rohožník, atd.

Praktické info

V domě žijí převážně mladé rodiny. Na přechodu pro chodce najdete ve školním roce vždy příslušníka policie, bankomat najdete v nedalekém Tescu. Zahrada a zeleň v rezidenci je udržována zahradníkem.

Uvolnění bytu

K dispozici od 15.9.2021 anebo později – dle dohody. Vítáni jsou nekuřáci. Domácí mazlíčci po předešlé dohodě.

Bonus

Budovu garáží zdobí pamětní deska s bohatou reliéfní výzdobou. Pod medailonem je zlatým písmem jméno V. F. Červený. Desku vytvořil sochař A. Formánek podle návrhu prof. Kouly. Bronzovou část odlila Maškova slévárna Karlín s použitím makety sochaře Stránského. Václav František Červený byl jeden z nejvýznamnějších českých a evropských výrobců hudebních nástrojů. Specializoval se na dechové instrumenty, zejména žestě.

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás