Výjimečný luxusní byt v srdci Karlína. Se základy věže v interiéru

Sokolovská, Karlín, Praha 8

Cena 25 895 966 Kč
Info k ceně včetně provize, včetně právního servisu cena již s DPH 21 %
Adresa Sokolovská Karlín, Praha 8
ID nabídky groo1473
Budova cihlová
Stav objektu po rekonstrukci
Plocha užitná 145,2 vč. nadstandard. sklepa m²
Plocha podlahová 130,9 m²
Nízkoenergetický ano
Vybavení ne
Umístění objektu centrum obce
Vlastnictví osobní
Sklep ano
Plocha sklepu 14,3 m²
Podlaží mezonet 5. a 6.
Počet podlaží budovy 6
Výtah ano
Rok výstavby 2022 kolaudace
Datum nastěhování ihned
Topení lokální plynové
Voda dálkový vodovod
Odpad veřejná kanalizace
Možnost parkování ano
Míst k parkování office budova naproti domu
Bezbariérový přístup ne
Třída en. náročnosti B
En. náročnost 114,0 kWh/m^2 za rok, podle vyhlášky č. 78/2013 Sb. kWh/m²/rok

▪Výhodné financování: nemusíte hradit celou částku najednou, prodávající nabízí možnost flexibilní úhrady části kupní ceny.
▪V tomto krásném domě nabízíme byty dva. Prohlédnout si můžete oba.
▪Bohatá fotogalerie (78 obrázků) interiéru si vizualizacemi, detailů i exteriéru, včetně okolí a parků u domu
▪Vyžádejte si seznam použitých materiálů – rádi zašleme

Bezesporu stylový a výjimečný. Stejně, jako bude i jeho nový majitel! To je rohový mezonet, v jehož nejen obýváku dominuje konstrukce nádherné věže, která zdobí průčelí novorenesančního činžovního domu. A to se jen tak nevidí.
Novotou a dřevem vonící mezonetový byt vznikl v nástavbě tohoto domu v lokalitě žádaného Karlína. V tomto stavebním stylu, z dob generace Národního divadla, byla postavena např. Prašná brána, Národní divadlo či Rudolfinum.

Poloha

Na rohu ulic Sokolovská 454/126 a Urxova v těsné blízkosti rozsáhlé zeleně vám v domě po citlivé a detailní rekonstrukci, se zachováním prvků italské renesance, nabízíme v 5. a 6. patře bytovou jednotku 4+kk, o čisté podlahové ploše 130,9 m² se dvěma koupelnami a výjimečně velkým sklepem 14,3 m². Ke vstupním dveřím bytu vás vyveze zcela nový a neskutečně tichý prosklený výtah uprostřed domu, s nosností až 7 osob. Kolaudace 10/2022

Orientace bytu

Nadstandardní energeticky velmi úsporné bydlení je orientováno na SZ do ulice Sokolovská a SV do ulice Urxova se vzrostlou zelení. Výhledy si lze vychutnat i ze dvou klasických oken směřovaných do obou směrů. Hra se světlem a průhledy je zde maximální i díky střešním oknům Roto.

Výhody a originalita

Jedinečnost bytu tkví také v použitých materiálech s nádechem dánského designu. Ve variabilitě využití místností. V možnosti dělení prostor příčkami dle vlastních potřeb. Pracovnu na vizualizacích může nahradit např. dětský pokoj, se kterým bylo v tomto prostoru i počítáno.

Každé podlaží má svou koupelnu. Patra spojuje bezpečné ocelové masivním dřevem obložené schodiště. Např. pokoj v 6.patře je ozvláštněn dvěma prosklenými stěnami. Ložnice je zajímavá propojením s koupelnou a šatnou. Dveře v celém bytě mají skryté zárubně.

Dotvoření dle vlastních preferencí

Řešení interiéru, kuchyně a dispozic v celém 5. patře si může klient navrhnout dle vlastních preferencí! Dopracování interiérů s vámi prodávající společně s architektem rád dokončí, což vnímáme jako velkou devizu. Samotná velká plocha v 5.patře má cca 77 m², naskýtá se zde možnost rozdělení příčkami, dle návrhů v plánku ve fotogalerii.

Standardy

Vybavení a standardy Vám rádi dodáme na vyžádání. Např. podlahy v obytných místnostech jsou kryty třívrstvými dřevěnými parketami a bezespárými kaučukovými podlahami. Podlahy a stěny jsou v koupelnách obloženy travertinem-kamenem, ze kterého je postaveno např. italské Koloseum. Na podlahách je voděodolné lité terrazzo, výhodou je velmi snadná údržba a bezesparost. Pozornosti neunikne stylové betonové umyvadlo. Vytápění podlahové, prostřednictvím vlastního plynového kondenzačního kotle, ve všech místnostech zvlášť regulovatelné. Mulstisplitová klimatizace je samozřejmostí v každé obytné místnosti. Okna jsou v kombinaci dřevěná a hliníková s izolačním trojsklem a střešní okna Roto. Výška stropů v obytných místnostech činí 260 až 415 cm. V koupelnách jsou sníženy sádrokartonovými podhledy. Internet – optický kabel.

Parkování, úhrada

Parkovat lze u domu nebo 2 minuty chůze v garážích office budovy přes ulici – za úplatu. Prodávající nabízí možnost flexibilní úhrady části kupní ceny.

Lokalita

Dům je zasazen do lokality společenského a kulturního Karlína, který se stal jednou z nejmodernějších čtvrtí v Praze. Prolíná se zde historie a moderní architektura. Jsou zde vyhledávané kavárny, cukrárny a pekárny. Také business centra za účelem obchodních schůzek. Lidé zde rádi odpočívají v rozlehlých parcích jako jsou Kaizlovy sady (1,6 ha) s jezírkem a dětským hřištěm u známé Invalidovny či Lyčkovo náměstí s nesčetně lavičkami před nejkrásnější základní školou v ČR. V lokalitě je mnoho dalších základních a mateřských škol. Pejskařům udělá radost perfektní psí hřiště 3 minuty od domu.

Dopravní dostupnost

je dokonalá. Přímo před domem se nachází zastávka tram Urxova, pěšky se dostanete za 8 minut na metro B Křižíkova. V historickém centru Prahy se busem či tramvají octnete za 15 minut.

Prohlídky

Přijďte se podívat. Přijďte koupit. Prohlídku Vám umožníme kdykoli.

další nemovitosti v tomto projektu

Poslední luxusní mezonetový byt v srdci Karlína

Karlín, Praha 8

více informací

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás