Přenecháme pronájem květinářství v krásných nových prostorách

Seifertova, Žižkov, Praha 3

Cena 30 508 Kč za měsíc
Info k ceně včetně právního servisu + DPH, + zálohy na služby 2800 Kč s DPH, + elektřina - přepis (cca 4500 Kč)
Adresa Seifertova Žižkov, Praha 3
ID nabídky groo1468
Stav objektu novostavba
Plocha užitná 47,9 m²
Vybavení ano
Typ domu patrový
Vlastnictví osobní
Datum nastěhování ihned
Voda dálkový vodovod
Odpad veřejná kanalizace
Možnost parkování ano
Bezbariérový přístup ano
Třída en. náročnosti G

Video Reels Instagram prohlídka ZDE https://www.instagram.com/…CuHpkAEraN_/?…

Exkluzivně vám nabízíme možnost převzít nebytové prostory s provozem květinářství v nově zrozené části Žižkova, na ulici U Viktorie.
Zcela nová moderní ulice vznikla díky výstavbě rezidenčního bloku Viktoria Center, těsně u drogerie TETA a zastávky tramvaje „Viktoria Žižkov“.
Prostory jsou perfektní např. jako e-shop s květinami.

Poloha

Téměř čtvercové prostory kolaudované jako květinářství v r. 2021 o celkové výměře 47,9 m² se nacházejí na úrovní přízemí domu (objektu A), v levé části slepé ulice U Viktorie v Praze 3 Žižkov. (Plánek neodpovídá skutečnosti…předěl dvou místností je odstraněn).

Prostor je členěn na:

hlavní prodejní místnost se zázemím. Zázemí tvoří vlastní WC s umyvadlem a skladová místnost, která vznikla sádrokartonovým předělem od hlavní části. Přední část se vstupem je prosklená, sloužící i jako výloha. Dle platné nájemní smlouvy je možné využívat i prostor před prostorami v prodejní době(viz plánek).

Technické vybavení prostor

Podlaha pokryta velkoformátovou dlažbou, vytápění dálkové s topnými tělesy včetně ohřevu teplé vody. Bodová stropní svítidla na svěšené konstrukci. Nyní je v prostorách chladící místnost na květiny – ponechání v rámci přenechání za úplatu.

Parkování

je možné ve vnitřním veřejném parkovišti prodejny Lidl. S vjezdem z opačné strany bloku a výjezdem těsně vedle prodejny. Prodejna je otevřena denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. K dispozici je zákazníkům 32 parkovacích míst. Tuto prodejnu navštěvuje mnoho zákazníků i autem a tedy při výjezdu si není možné nevšimnout provozovny.

Stávající nájemní podmínky

K nájmu 30 508 Kč +21 % DPH 6407 Kč ( celkem 36 915 Kč), jsou hrazeny služby (vodné, stočné, TUV, teplo, odvoz odpadu, úklid, osvětlení a údržba venkovních prostor, správa objektu)ve výši 2800 Kč + DPH. Elektřina bude převedena na nájemce. (nyní záloha u PRE, a.s. cca 4 500 Kč).
Požadujeme finanční odstupné za přenechání kompletního vybavení, zejména chladicího boxu. Info na telefonu.

Důvod přenechání

zdravotní důvody.

Koho hledáme

Se souhlasem vlastníka hledáme budoucího nájemce, který splní požadavky vlastníka budovy, a to: provoz květinářství či obdobného provozu osobou nebo společností s prokazatelnou historií v obdobném oboru. Nájemní smlouva na dobu 5 let.

Energetický štítek zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.

Vaše jméno
Váš e-mail
Váš telefon
Vaše zpráva

Doporučené nabídky

Nenašli jste vhodnou nemovitost?

vyhledáme ji za vás